Звіт про виконання річного плану заходів державного нагляду (контролю) за 2019 р.

Звіт про виконання річного плану заходів державного нагляду (контролю) за 2019 р.

Відділом з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Славутської міської ради підготовлено звіт про виконання річного плану заходів державного нагляду (контролю) за 2019 р. щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт на об’єктах будівництва на території м. Славути.

На виконання вимог ч. 2 ст. 4-1, ч.ч. 1, 3 ст. 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», п. 33 Порядку функціонування інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю), затвердженого постановою КМУ від 24.05.2017 р. № 387, відділом внесено відповідні вищевказані відомості до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) та оприлюднено на своєму офіційному веб-сайті.

Із звітом також можна ознайомитись на інспекційному порталі «Пілотний модуль системи заходів державного нагляду (контролю) для запуску ІАС» за посиланням https://www.inspections.gov.ua/

Н. Мельник, начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного  контролю

Світлана Даніліна

Коментарі закрито.
Відділ з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Славутської міської ради
dabk@slavuta-mvk.gov.ua
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial